Gestylde babykamer als verjaardagscadeau

november 13, 2019 1 Lees tijd

Wandcommode als verjaardagscadeau voor zwangere vrouw

Hebben jullie dat ook altijd. Dat je niet weet wat je wil hebben voor je verjaardag? Zeker niet als je zwanger bent. Nou, hierbij een leuk ideetje. Afgelopen week kreeg ik een heel leuke aanvraag. Dit wil ik graag even met jullie delen. Inspiratie voor een kleine baby kamer.

Een lieve man heeft voor zijn vrouw een kinderkamer cadeau gegeven. Nee, hij is niet alleen zelf aan de slag gegaan. Hij heeft hierbij professionele hulp ingeschakeld. De styliste is met zorg uitgekozen. Want de style moet natuurlijk wel kloppen met de wensen van de aanstaande moeder. 

Deze aanstaande papa heeft gekozen voor Evelien Olifiers eigenaresse van Lab.138.Hoe gaat zij te werk? Na een uitgebreide kennismakingsgesprek bepaald zij het interieur dat bij je past.

Aan de hand van dit gesprek maakt ze een moodboard met ideeën wordt er een vervolg afspraak ingepland om u een duidelijk beeld te geven van hoe de inrichting er uit zal gaan zien. Op basis van deze keuze wordt het budget bepaald en aan de hand van het budget wordt de uitvoering & opleveringsdatum gesteld.

Nou dat moodbord was natuurlijk al gemaakt in week 1 van de zwangerschap. We pinnen er lekker op los. Maar het dan ook echt uitvoeren wordt naar mate de zwangerschap vordert een steeds grotere uitdaging.

Bekijk hier het resultaat van de “ Little baby boys room” . Het was een leuke uitdaging om in een kleine ruimte deze gezellige babykamer te maken ! “ Dit keer heeft zij een wandcommode in een babykamer ingetekend.

 


laat een berichtje achter

Berichten worden bekeken voordat ze geplaatst worden


Ook te vinden in

De gehaakte rammelaars en rammelaars van Babywoods zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.
Gehaakte producten van Babywoods zijn gemaakt 100% biologisch katoen garen

januari 18, 2022 3 Lees tijd

Lees meer
De gehaakte rammelaars en rammelaars van Babywoods zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.
Hoe groeit biologisch katoen?

januari 18, 2022 2 Lees tijd

Lees meer
hoogte ophangen commode
Zo bepaal je de juiste hoogte van de commode

december 16, 2021 2 Lees tijd

De wandcommode wordt geadviseerd door bekkenbodem fysiotherapeuten. Dit omdat het een ergonomisch wandmeubel is. Je kunt hem precies op de voor jou perfecte hoogte ophangen.

Lees meer