Gestylde babykamer als verjaardagscadeau

november 13, 2019 1 Lees tijd

Wandcommode als verjaardagscadeau voor zwangere vrouw

Hebben jullie dat ook altijd. Dat je niet weet wat je wil hebben voor je verjaardag? Zeker niet als je zwanger bent. Nou, hierbij een leuk ideetje. Afgelopen week kreeg ik een heel leuke aanvraag. Dit wil ik graag even met jullie delen. Inspiratie voor een kleine baby kamer.

Een lieve man heeft voor zijn vrouw een kinderkamer cadeau gegeven. Nee, hij is niet alleen zelf aan de slag gegaan. Hij heeft hierbij professionele hulp ingeschakeld. De styliste is met zorg uitgekozen. Want de style moet natuurlijk wel kloppen met de wensen van de aanstaande moeder. 

Deze aanstaande papa heeft gekozen voor Evelien Olifiers eigenaresse van Lab.138.Hoe gaat zij te werk? Na een uitgebreide kennismakingsgesprek bepaald zij het interieur dat bij je past.

Aan de hand van dit gesprek maakt ze een moodboard met ideeën wordt er een vervolg afspraak ingepland om u een duidelijk beeld te geven van hoe de inrichting er uit zal gaan zien. Op basis van deze keuze wordt het budget bepaald en aan de hand van het budget wordt de uitvoering & opleveringsdatum gesteld.

Nou dat moodbord was natuurlijk al gemaakt in week 1 van de zwangerschap. We pinnen er lekker op los. Maar het dan ook echt uitvoeren wordt naar mate de zwangerschap vordert een steeds grotere uitdaging.

Bekijk hier het resultaat van de “ Little baby boys room” . Het was een leuke uitdaging om in een kleine ruimte deze gezellige babykamer te maken ! “ Dit keer heeft zij een wandcommode in een babykamer ingetekend.

 Ook te vinden in

Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau
Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

april 28, 2021 2 Lees tijd

In navolging van Martien Meiland, die al opdook in programma's als Cash or Trash en Wie van de 3, verkennen dochters van Martien Maxime en Montana Meiland nu ook het gebied buiten Chateau Meiland voor een eigen programma: Petit Chateau.

Lees meer
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf

maart 21, 2021 3 Lees tijd

Lees meer
Je eerste Moederdag 2021 
Je eerste Moederdag 2021 

maart 21, 2021 3 Lees tijd

De moederdag datum van 2021 is zondag 9 mei. Wat voor een wensen heb jij dit jaar voor moederdag? Wordt dit je eerste moederdag? Ik help je graag op weg. Hier wat tips om van deze dag een huiselijk feestje te maken. Leuke activiteiten, knutselinspiratie em acties. Lees snel verder...
Lees meer