Gratis verzending, in januari zijn de commodes weer leverbaar. ★ Gratis verzending boven de 50 euro ★ Grootste keuze wandcommodes ★ Veilig & Gecertificeerd product ★ Personaliseer je greep ★ 1 jaar garantie ★ 30 dagen retour
Home / News / De vijf beste tips om een wandcommode op te hangen

De vijf beste tips om een wandcommode op te hangen

posted 2019 Oct by

5 ophang tips voor de babywoods wandcommode

Gefeliciteerd, als het goed is heb je de wandcommode ontvangen. De babykamer is met dit meubel al bijna af! De baby mag komen. Maar wat nu, hoe hang je hem op? Hier de vijf beste tips om hem op een veilige manier aan de muur te monteren.

Wat heb je nodig? De 4 meegeleverde pluggen, bouten en ringen., accuboor, stofzuiger, rolmaat en de aanstaande moeder en een paar extra handen.   

1. Kies een Stevige Muur

Kies een stevige muur uit waar de commode met hangen het liefst een draagmuur. Lees hier hoe je dat checkt.

2. Bepaal de hoogte

Bepaal de hoogte van de commode. Hier gaat het erom dat als je je baby op het aankleedkussen van de commode legt je ellebogen een hoek van 90 graden hebben. Maar hoe doe je dat? Ga met je rug tegen de muur staan en teken de onderkant van je ellebogen af. Ga dan 7 cm omlaag en dan heb je de lijn waar je de klep van de wandcommode wilt hebben. Teken twee lichte streepjes met potlood. Let wel op of je met je schoenen of blote voeten staat. Meten met schoenen met hakken is geen goed idee. Op deze manier sta je met een rechte rug achter de commode. Omdat je je baby vaak op deze plek neerlegt is het zeker van belang dat de commode op de juiste hoogte hangt.

3. Teken de boorgaten af

Teken de boorgaten af. Dit gaat het makkelijkste als je met zijn tweeën bent. Klap de wandcommode uit en mik de onderkant op de denkbeeldige lijn die je net gemaakt hebt. Teken nu de 4 boorgaten met potlood af.

4. Boor de gaten voor

Boor met een accuboor de gaten in de muur waar de pluggen in komen. Pas hierbij op  dat je geen leidingen raakt.en stop de pluggen erin. Een stofzuiger is wel handig ook om direct het boorstof op te zuigen. Gebruik de vier pluggen bouten en ringen die bij de commode geleverd zijn. Die zijn precies op maat waardoor het ophangen gemakkelijk gaat.

5: Hang de commode op

Gum de potloodstrepen van je muur. Doe de ring om de bout, en draai hem in de plug. Wel met de commode ertussen hé :) En doe dit 4 keer.

Voila de wandcommode hangt. Wens je veel aankleed plezier toe. En als je de commode hangt vind ik het heel tof als je een foto stuurt voor ons Lookbook.
 

Language
Open drop down