Give- Away op het "In de Wolken Festival"

oktober 16, 2019 1 Lees tijd

In de wolken festival give-away babywoods wandcommode

Op 17, 18 en 19 oktober is het In de Wolken Festival in de Expo Haarlemmermeer. Wij hebben een speciale festival korting en commode  Give Away. 

In de wolken festival

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op het in de wolken festival. Samen met nog 130 andere babymerken. Waarvan er 37 net als Babywoods duurzaam zijn. 

De expo geeft leuke masterclasses over borstvoeding en hoe je op vakantie kunt gaan met je baby. Maar ook hoe je kunt spelen met je baby, en babymassage. Na al die leuke winkeltjes en masterclasses kun je uit puffen bij de heerlijke foodtrucks en koffiehoekjes. 

Dan is het tijd voor een schoon pakje voor je kindje. En het inde wolken festival heeft ook hieraan gedacht. Er staan twee containers waar je je kindje op kan verschonen en opfrissen. Dit kan op de wandcommodes van Babywoods standnummer 87. Je kunt alle modellen rustig uitproberen. De modellen hangen op verschillende hoogtes zodat je het verschil in hoogte kunt ervaren.

Kom gerust langs en schrijf je in voor de give-away. Je kunt een wandcommode medium met coating en greep winnen. Op zaterdag 19 oktober 16.00 uur zullen we live gaan op Facebook en een lootje trekken. Je kunt je ook online inschrijven om kans te maken op de wandcommode. 

Praktische informatie In de Wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt plaats van 17 t/m 19 oktober in de Expo Haarlemmermeer.

De openingstijden zijn:
Donderdag 17 oktober van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 oktober van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober van 10.00-18.00 uur

Meer informatie lees je op de website van het In de Wolken Festival

0Ook te vinden in

Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau
Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

april 28, 2021 2 Lees tijd

In navolging van Martien Meiland, die al opdook in programma's als Cash or Trash en Wie van de 3, verkennen dochters van Martien Maxime en Montana Meiland nu ook het gebied buiten Chateau Meiland voor een eigen programma: Petit Chateau.

Lees meer
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf

maart 21, 2021 3 Lees tijd

Lees meer
Je eerste Moederdag 2021 
Je eerste Moederdag 2021 

maart 21, 2021 3 Lees tijd

De moederdag datum van 2021 is zondag 9 mei. Wat voor een wensen heb jij dit jaar voor moederdag? Wordt dit je eerste moederdag? Ik help je graag op weg. Hier wat tips om van deze dag een huiselijk feestje te maken. Leuke activiteiten, knutselinspiratie em acties. Lees snel verder...
Lees meer