Gratis verzending, in januari zijn de commodes weer leverbaar. ★ Gratis verzending boven de 50 euro ★ Grootste keuze wandcommodes ★ Veilig & Gecertificeerd product ★ Personaliseer je greep ★ 1 jaar garantie ★ 30 dagen retour
Home / News / Lees hier de vijf kleine babykamer tips

Lees hier de vijf kleine babykamer tips

posted 2019 Oct by

5 tips voor een kleine babykamer

Je hebt besloten om voor een tweede kindje te gaan. Gewoon omdat je dit allebei graag wilde. Alles zit goed, je zwangerschap loopt op rolletjes. Er is alleen een ding. Het enige obstakel waar je nu mee te dealen hebt is ruimte gebrek. Je hebt wel een derde slaapkamer, maar er past niet alles in wat je wil. 

Transformeer elke ruimte om tot een prachtige kinderkamer, een plek waar niet alleen maar geslapen en gespeeld wordt, maar waarvan ook een warme geborgenheid uitgaat.  Hier what tips op voor je babykamer in te richten. 

1 . Kies voor zachte kleuren

Als je de muren een hard kleur geeft dan lijkt de ruimte kleiner. Ga dus voor een lichte muurkleur. A Gebruik lichte kleuren die het licht weerkaatsen waardoor de muren als het ware lijken te wijken. Ook glansverf kan een vergrotend effect hebben omdat het licht wordt gereflecteerd. ls je de muur met bergen beschilderd creëer je diepte in de muur. En dit geeft ook een ruimtelijk effect. 

2. Hangwieg

Nog zo’n handige ruimte bespaarder: de hangwieg. Hang hem op en je hebt er nog ruimte onder om bijvoorbeeld een kastje of kist met spullen neer te zetten. Ook handig in je eigen slaapkamer als je niet meteen ruimte hebt voor een sta-in-de-weg wieg. Te koop bij Geboortewinkel en Wiegje.

3. Schommelstoel

De schommelstoel is best wel een must met het wiegen van je kindje. Je kunt hem ook gewonen je eigen slaapkamer zetten. Of gewoon lekker in je woonkamer zetten. Staat ook nog eens gezellig

4.Wandcommode

Heeft je babykamer een schuin dak? Of heb geen ruimte voor een commodekast?  Dan is een opstelling met een wandcommode wellicht een oplossing voor je. Heel handig, de commode past precies op 1 meter muur. En je hebt de commode dicht bij je bedje. Ook wel makkelijk. Ben je klaar met omkleden? Dan klap je hem op. Je hoeft ook geen extra wandplank op te hangen, want de commode heeft 2 plankjes ingebouwd. 

5. Nachtlampje

Geen ruimte om een nachtlampje neer te zetten? Dan kun je ook kiezen voor de stekkerlamp. Stop het lampje in een stopcontact en draai het lampje in de richting van een muur of het plafond zodat het licht daarop geprojecteerd kan worden. Het lampje heeft een lichtsensor zodat het vanzelf aangaat zodra het donker wordt. Fijn zacht licht en een keuze uit zes verschillende mooie afbeeldingen van de welterusten-draakjes, die stuk voor stuk kinderen een veilig gevoel zullen geven. 

Language
Open drop down