Werkwijze

Mijn naam is Melanie. Ik ben Babywoods begonnen tijdens mijn zwangerschapsverlof. De geboorte van mijn eerste zoon was intens. Wat het voor mij onmogelijk maakte om de trap op te gaan. Joost had voor mij een wandcommode gemaakt. En opgehangen in het toilet. Een bijzonder moment. De Babywoods wandcommode is geboren in mijn kraamweek.

De wandcommodes zijn in Nederland ontworpen en ontwikkeld. Het is een ontwerp op zich, waarin het hele productieproces milieubewust wordt gedacht. De keuze voor hout is duurzaam. Joost, mijn man, heeft de eerste modellen van de wandcommode zelf gemaakt.
Op dit moment worden de wandcommodes in een houtwerkplaats gemaakt. Dit is een speciale houtwerkplaats. Er werken mensen onder begeleiding. Zij werken er als dagindeling. Deze mensen doen dat met veel passie en betrokkenheid. Met Babywoods creëer je het meest duurzame en bijzondere en exclusieve babykamertje waar jij van droomt. Wat nu juist nét dat persoonlijke tintje geeft voor jou baby. Dit is tegelijkertijd ook het allerbeste voor de gezondheid en toekomst van je baby. Want wie wil er nu niet het allerbeste voor zijn/haar kindje?