0

Je winkelwagen is leeg

5 tips voor het inrichten van een kleine babykamer

juli 09, 2022 2 Leestijd

 

5 tips voor een kleine babykamer

Je hebt besloten om voor een tweede kindje te gaan. Gewoon omdat je dit allebei graag wilde. Alles zit goed, je zwangerschap loopt op rolletjes. Er is alleen een ding. Het enige obstakel waar je nu mee te dealen hebt is ruimte gebrek. Je hebt wel een derde slaapkamer, maar er past niet alles in wat je wil. 

Transformeer elke ruimte om tot een prachtige kinderkamer, een plek waar niet alleen maar geslapen en gespeeld wordt, maar waarvan ook een warme geborgenheid uitgaat.  Hier wat tips op voor je babykamer in te richten. 

1 . Kies voor zachte kleuren

Als je de muren een hard kleur geeft dan lijkt de ruimte kleiner. Ga dus voor een lichte muurkleur. A Gebruik lichte kleuren die het licht weerkaatsen waardoor de muren als het ware lijken te wijken. Ook glansverf kan een vergrotend effect hebben omdat het licht wordt gereflecteerd. ls je de muur met bergen beschilderd creëer je diepte in de muur. En dit geeft ook een ruimtelijk effect. 

2. Hangwieg

Nog zo’n handige ruimte bespaarder: de hangwieg. Hang hem op en je hebt er nog ruimte onder om bijvoorbeeld een kastje of kist met spullen neer te zetten. Ook handig in je eigen slaapkamer als je niet meteen ruimte hebt voor een sta-in-de-weg wieg. Te koop bij Geboortewinkel en Wiegje.

3. Schommelstoel

5 tips voor een kleine babykamer

De schommelstoel is best wel een must met het wiegen van je kindje. Je kunt hem ook gewonen je eigen slaapkamer zetten. Of gewoon lekker in je woonkamer zetten. Staat ook nog eens gezellig

4.Wandcommode

Heeft je babykamer een schuin dak? Of heb geen ruimte voor een commodekast? Dan is een opstelling met een wandcommode wellicht een oplossing voor je. Heel handig, de commode past precies op 1 meter muur. En je hebt de commode dicht bij je bedje. Ook wel makkelijk. Ben je klaar met omkleden? Dan klap je hem op. Je hoeft ook geen extra wandplank op te hangen, want de commode heeft 2 plankjes ingebouwd. 

5. Nachtlampje

Geen ruimte om een nachtlampje neer te zetten? Dan kun je ook kiezen voor de stekkerlamp. Stop het lampje in een stopcontact en draai het lampje in de richting van een muur of het plafond zodat het licht daarop geprojecteerd kan worden. Het lampje heeft een lichtsensor zodat het vanzelf aangaat zodra het donker wordt. Fijn zacht licht en een keuze uit zes verschillende mooie afbeeldingen van de welterusten-draakjes, die stuk voor stuk kinderen een veilig gevoel zullen geven. 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer