Wandcommode krijgt EU Veiligheidscertificaat

oktober 04, 2019 1 Lees tijd

Babywoods voldoet met de wandcommodes aan ISO en NEN.

Wij van Babywoods adviseren Babywoods, ja daar lijkt dit wel een beetje op. Maar niets in minder waar. De wandcommodes zijn afgelopen maand uitvoerig onder de loep genomen. Wij delen dat ook met trots het goede nieuws dat de commodes zijn gecertificeerd!

De modellen Large Medium en het verticale model werd door Certification Company getest.

Dit bedrijf bestaat uit diverse advocaten gespecialiseerd op het gebied van Europese en internationale productwetgeving en technische experts met specifieke expertise op het gebied van productveiligheid.

De commodes zijn op verschillende onderdelen gekeurd.  Zo is er bijvoorbeeld gekeken naar de hygiëne en draagkracht van het model. De draagkracht werd met een speciale druktest uitgevoerd.

Wij zijn heel trots op het feit dat de commodes voldoen aan de Richtlijn Algemene Productveiligheid 2001/95 EEG. De resultaten van de test zijn conform de Norm ISO NEN 12221-1+A1 EN 12221-2+A1 en geënt specifiek voor ophangende Commode aan een rechte muur/wand. Tevens kan de commode ook als kinderbureau worden gebruikt.

Wat we wel gedaan hebben om te voldoen aan de norm is het upgraden van de handleiding. Die is dan ook in samenwerking met experts vernieuwd. Er staan ook tips in om hem ergonomisch te gebruiken. Maar ook onderhoudstips zijn toegevoegd. 

Wil je de nieuwe handleiding doorlezen? Dat kan! Lees de handleiding hier.Ook te vinden in

Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau
Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

april 28, 2021 2 Lees tijd

In navolging van Martien Meiland, die al opdook in programma's als Cash or Trash en Wie van de 3, verkennen dochters van Martien Maxime en Montana Meiland nu ook het gebied buiten Chateau Meiland voor een eigen programma: Petit Chateau.

Lees meer
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf

maart 21, 2021 3 Lees tijd

Lees meer
Je eerste Moederdag 2021 
Je eerste Moederdag 2021 

maart 21, 2021 3 Lees tijd

De moederdag datum van 2021 is zondag 9 mei. Wat voor een wensen heb jij dit jaar voor moederdag? Wordt dit je eerste moederdag? Ik help je graag op weg. Hier wat tips om van deze dag een huiselijk feestje te maken. Leuke activiteiten, knutselinspiratie em acties. Lees snel verder...
Lees meer