0

Je winkelwagen is leeg

Wandcommode krijgt EU Veiligheidscertificaat

oktober 04, 2019 1 Leestijd

Babywoods voldoet met de wandcommodes aan ISO en NEN.

Wij van Babywoods adviseren Babywoods, ja daar lijkt dit wel een beetje op. Maar niets in minder waar. De wandcommodes zijn afgelopen maand uitvoerig onder de loep genomen. Wij delen dat ook met trots het goede nieuws dat de commodes zijn gecertificeerd!

De modellen Large Medium en het verticale model werd door Certification Company getest.

Dit bedrijf bestaat uit diverse advocaten gespecialiseerd op het gebied van Europese en internationale productwetgeving en technische experts met specifieke expertise op het gebied van productveiligheid.

De commodes zijn op verschillende onderdelen gekeurd.  Zo is er bijvoorbeeld gekeken naar de hygiëne en draagkracht van het model. De draagkracht werd met een speciale druktest uitgevoerd.

Wij zijn heel trots op het feit dat de commodes voldoen aan de Richtlijn Algemene Productveiligheid 2001/95 EEG. De resultaten van de test zijn conform de Norm ISO NEN 12221-1+A1 EN 12221-2+A1 en geënt specifiek voor ophangende Commode aan een rechte muur/wand. Tevens kan de commode ook als kinderbureau worden gebruikt.

Wat we wel gedaan hebben om te voldoen aan de norm is het upgraden van de handleiding. Die is dan ook in samenwerking met experts vernieuwd. Er staan ook tips in om hem ergonomisch te gebruiken. Maar ook onderhoudstips zijn toegevoegd. 

Wil je de nieuwe handleiding doorlezen? Dat kan! Lees de handleiding hier.

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer