Babywoods, de wandcommode specialist van nederland!

0

Je winkelwagen is leeg

Wandcommode krijgt EU Veiligheidscertificaat

oktober 04, 2019 1 Leestijd

Babywoods voldoet met de wandcommodes aan ISO en NEN.

Wij van Babywoods adviseren Babywoods, ja daar lijkt dit wel een beetje op. Maar niets in minder waar. De wandcommodes zijn afgelopen maand uitvoerig onder de loep genomen. Wij delen dat ook met trots het goede nieuws dat de commodes zijn gecertificeerd!

De modellen Large Medium en het verticale model werd door Certification Company getest.

Dit bedrijf bestaat uit diverse advocaten gespecialiseerd op het gebied van Europese en internationale productwetgeving en technische experts met specifieke expertise op het gebied van productveiligheid.

De commodes zijn op verschillende onderdelen gekeurd.  Zo is er bijvoorbeeld gekeken naar de hygiëne en draagkracht van het model. De draagkracht werd met een speciale druktest uitgevoerd.

Wij zijn heel trots op het feit dat de commodes voldoen aan de Richtlijn Algemene Productveiligheid 2001/95 EEG. De resultaten van de test zijn conform de Norm ISO NEN 12221-1+A1 EN 12221-2+A1 en geënt specifiek voor ophangende Commode aan een rechte muur/wand. Tevens kan de commode ook als kinderbureau worden gebruikt.

Wat we wel gedaan hebben om te voldoen aan de norm is het upgraden van de handleiding. Die is dan ook in samenwerking met experts vernieuwd. Er staan ook tips in om hem ergonomisch te gebruiken. Maar ook onderhoudstips zijn toegevoegd. 

Wil je de nieuwe handleiding doorlezen? Dat kan! Lees de handleiding hier.