Vind hier het antwoord op al je vragen over Babywoods!

Producten

De voorraad van e commodes zijn niet onbeperkt. Dit omdat er maar beperkte ruimte is in ons magazijn om ze op voorraad te hebben. Als ze uitverkocht zijn kan de levertijd oplopen tot 3 weken. Ik raad je aan om rond week 25, in het tweede trimester de commode an te schaffen, dan heb je hem zeker op tijd. 


De wandcommode van babywoods wordt lokaal in Nederland geproduceerd. De commodes worden door mensen met de hand gemaakt die een een bepaalde dagbesteding behoeven.

Babywoods is dus een echte lokale ondernemer. 

De commodes worden volledig in Nederland geproduceerd waardoor de food print van het product klein is. Het hout heeft een speciaal FSC duurzaamheidscertificaat, waardoor je weet dat deze bomen eerlijk gekapt zin er voor deze boom een nieuwe geplant is. 

Ja, een aankleedkussen van 70 x 50 past tussen alle wandcommode typen. 

De wandcommode wordt met 4 bouten in de muur gemonteerd. Hoe je dit het beste kunt doen kan je in onze handleiding lezen.


De wandcommode large medium en verticaal worden gebruiksklaar geleverd. Je kunt hem uit de doos direct ophangen. 

Je hebt een goede keus gemaakt en voor een wandcommode oplossing gekozen. Deze kan je hangen in de babykamer, badkamer, toilet of behandelruimte. Dan op naar de volgende stap. Het kiezen van een geschikte muur.

Kies een muur waar je de commode aan wilt bevestigen. Ga hierbij op zoek naar een stevige muur. Bijvoorbeeld een draagmuur. Een gipswand is niet geschikt om het te monteren. De bijgeleverde pluggen zijn hier ook niet geschikt voor. Maar hoe weet je nu wat een draagmuur is? De draagmuur is een onmisbaar element in je woning, want zoals de naam al doet vermoeden hebben deze wanden een dragende functie.

Leer er meer over in het blog

Bestellingen

De garantieperiode van een commode is twee jaar. Je hebt garantie op de commode vanaf de dag van ontvangst van de bestelling.

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 30 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument.

Vanuit ons duurzame oogmerk beperken wij zo veel mogelijk transport. Om deze reden hanteren wij retourkosten. Dit is 10 euro per retour. Wanneer het product in goede staat is ontvangen, wordt het bedrag terug gestort. Dit is het aankoopbedrag min de retourkosten. 

Het retourneren van een commode is mogelijk via het retourportaal. Je kunt dan zelf een verzendlabel aanmaken. 

Ga naar het retourportaal  

De wandcommode kun je 30 dagen na aankoop retourneren. De voorwaarden voor het retourneren kun je in onze retourbeleid lezen.

Verzending

De commodes worden verzonden naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italie, Ierland, Denemarken, Noorwegen , Zweden en Finland. 

De wandcommodes worden met de DPD verzonden. Elke woensdag worden de wandcommodes opgehaald en verstuurd. Zodat je hem donderdag of vrijdag in huis hebt. Op het moment dat de commode verstuurd is ontvang je tracking informatie waarmee je de bestelling kunt volgen.

De wandcommodes worden met de DHL verzonden. Elke woensdag worden de wandcommodes opgehaald en verstuurd. Zodat je hem donderdag of vrijdag in huis hebt.

We vragen een kleine bijdrage van 6,95 voor de verzending van een wandcommode. Een aankleedkussenhoes en rammelaar zijn 3,95 per verzending.