0

Je winkelwagen is leeg

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd


 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat babywoods.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Wij zijn trots op dit keurmerk omdat het de betrouwbaarheid van Babywoods nogmaals benadrukt.

Het blijft niet bij goedkeuring. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continu de betrouwbaarheid van haar leden bewaakt. Zo kunnen consumenten er terecht om te klagen en kunnen ze aangesloten webwinkels (openbaar) beoordelen.

Daarom heb je als consument meer vertrouwen in een webwinkel die dit keurmerk draagt.

Stichting WebwinkelKeur staat als onafhankelijke derde partij garant voor de authenticiteit van klantbeoordelingen en de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom nog een reden om bij babywoods.nl te kopen.

 

Ons team is trots op de hercertificering! Wij blijven dit elk jaar weer doen om onze algemene voorwaarden up to date te houden. 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer