Free shipping in the Netherlands and Belgium

0

Your Cart is Empty

Refund policy

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging. Op de wandcommode van Babywoods zit een garantie periode van 2 jaar.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@babywoods.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Voorwaarden ruilen & retourneren

Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn in de Babywoods webshop. Nadat je bestelling is bezorgd, heb je 30 dagen de tijd om een retour aan te melden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief. Het artikel dient onbeschadigd en ongedragen geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden. De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van Babywoods. 

Je kunt hier een retour aanmelden 

 

Terugbetaling

Na ontvangst van het retour wordt binnen 2 weken het aankoop bedrag terug gestort op uw rekening. Hiervan ontvangt u een e-mail. 

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen die niet specifiek beantwoord zijn? Neem dan contact op met Babywoods via de klantenservice. Wij helpen je graag verder.