0

Je winkelwagen is leeg

Zo hang je de wandcommode ergonomisch op

Als je de wandcommode op de juiste manier ophangt, is dat fijn voor je lichaam. En natuurlijk goed voor je rug.  Je belast je lichaam hierdoor minimaal. 

Lees hoe je de wandcommode is een aantal stappen op de juiste hoogte op kan hangen. 


Ergonomisch gebruik

Om een optimaal gebruik van de verschoontafel te garanderen is het belangrijk deze gebruiksadviezen goed door te nemen. In verband met voldoende sta- en bewegingsruimte is de wandcommode in principe bestemd voor rechthandige en linkshandige verzorgers (m/v).

Basisregels:

  • Klap de wandcommode uit
  • Leg alle spullen die u bij het verschonen nodig heeft binnen handbereik
  • Aankleedkusssen dicht tegen de achterkant (bij dwars verschonen)

Dwars verschonen

  • Laat het kind altijd zo dicht mogelijk bij de rand liggen zodat u niet overstrekt hoeft te werken. De verzorger (m/v) staat met de voeten breed en met de benen naast elkaar of in een looppositie. In de looppositie kan de verzorger (m/v) optimaal haar/ zijn benen gebruiken en is gewichtsverplaatsing mogelijk van het voorste naar het achterste been

Hoogte instelling

  • Zorg dat iedere verzorger (m/v), de tijd neemt om de juiste hoogte-instelling te bepalen en evt. te markeren. Bepaal de hoogte door met ontspannen schouders te gaan staan en alleen de onderarm op te tillen. De bovenkant van het aankleedkussen, daar waar het kind op ligt, mag op 5 tot 10 cm onder ellebooghoogte worden ingesteld. 

Voordelen van Babywoods

Babywoods.nl_send

14 dagen levertijd

Babywoods.nl_service

Persoonlijk

Babywoods.nl_return

30 dagen retour

Babywoods.nl_sustaineble

Maatschappelijk geproduceerd

Duurzame keuze