Babywoods, de wandcommode specialist van nederland!

0

Je winkelwagen is leeg

Een mooi duurzaam wandmeubel dat een leven lang meegaat

april 02, 2020 2 Leestijd

Wandcommode van Duurzaam hout

 

Je baby is pas geboren, of je bent zwanger en al lekker op dreef met het verzamelen van je babyuitzet. Je wilt alleen maar het beste voor je kind. Dus ook vooral natuurlijke materialen. Die niet schadelijk zijn voor je baby. En het liefste ook producten die met respect voor de natuur gemaakt zijn. De wandcommode van Babywoods is een 100% eigen ontwerp. Daarnaast wordt de commode handgemaakt. Met de zaag, frees en schuurmachine. 

Wij zijn dol op de duurzame wandmeubel collectie. Ze zijn handgemaakt van het fijnste, pijnboom hout en is FSC-gecertificeerd voor zijn kwaliteit. Wat betekent dat het zorgvuldig is geselecteerd met het oog op duurzaamheid! Wij kopen vooral pijnboom boomsoorten om u een product van hoge kwaliteit te kunnen bieden dat zo lang mogelijk meegaat (en er daarbij goed uitziet). 

" Babywoods staat voor babykamer meubels van hoge kwaliteit met een duurzame herkomst." 

FSC Het is een wereldwijd aanvaard certificeringssysteem

FSC staat voor "Forest Stewardship Council" Het is een wereldwijd aanvaard certificeringssysteem dat garandeert dat bossen door verantwoord bosbeheer in stand gehouden kunnen worden. Met dit soort goed oordeel bedoelen we de bescherming van de habitat en de rechten van niet alleen de plaatselijke bevolking, maar ook van degenen die in deze bossen werken - zowel houthakkers als vakmensen zoals boswachters (die onze volgende aanstaande vakantie plannen!). Een goed beheerd bos loopt minder risico dan een bos zonder FSC goedkeuring, want het helpt hen te beheren wat er gebeurt als je te veel oogst of bepaalde bomen kapt; iets wat iedereen nu meer dan ooit nodig heeft!

 Wandcommode van pijnboom hout FSC gekeurd

FSC-Systeem

Het FSC systeem is een manier om de bossen van onze wereld te beschermen door ervoor te zorgen dat ze op verantwoorde wijze beheerd worden. Met verantwoord bosbeheer bedoelen we de bescherming van het planten- en dierenleven, met respect voor zowel de rechten van de plaatselijke bevolking als die van de arbeiders die dit bosbeheer in de uitgestrektheid van de natuur beoefenen

Het is een wereldwijd aanvaard certificeringssysteem

Wat is een goed onderhouden bos?

Een goed onderhouden bos bevat meer dan alleen bomen; het biedt niet alleen leefgebieden voor planten maar ook voor dieren - zorg voor welke er leven, want elk heeft zijn eigen verhaal dat de moeite waard is om naar te luisteren. Het voorziet ons ook van timmerhout producten als het geoogst wordt volgens ethische normen die door organisaties als The Forest Society worden vastgesteld - waar winst niet altijd de hoogste prioriteit heeft