0

Je winkelwagen is leeg

Miss Brown’s favourites - Babywoods Wandcommode

november 12, 2021 2 Leestijd

Wij hebben  aan miss brown gevraagd om wat antwoorden te geven op vragen over de wandcommode. Bekijk hier de review video over haar ervaring met de wandcommode. 

Wat schreef zij over haar zoektocht naar een duurzame babykamer? 

" We wilden graag een natuurlijke babykamer. Lichte materialen en meubels van duurzaam hout. Hout wat er onbewerkt uitziet. Pinterest en Instagram overspoelen je met afbeeldingen van geweldige babykamers, maar in de praktijk waren de meubels lastig te vinden. Als een ware Sherlock heb ik het web afgestruind op zoek naar een commode, bedje, wiegje en kledingkast. En overal zie je complete babykamers in het wit, zwart en grijs, maar naturel en dan ook nog duurzaam? Ik heb het niet gevonden. Geen compleet duurzame babykamer voor ons dus, maar zorgvuldig bij elkaar uitgezochte meubeltjes. Waaronder een duurzame commode van Babywoods. "

Miss Brown’s favourite

Nadat ik de commode op de babybeurs gezien had was mijn keuze snel gemaakt. Nu moet ik mijn man Jesper nog enthousiast krijgen. Qua materiaal en uitstraling leek dat me geen enkel probleem. Het feit echter dat de commode aan de wand gemonteerd zou moeten worden, kon nog wel eens wat kritische vragen opleveren. En die kwamen er inderdaad. Want ja, de commode zag er leuk uit en paste in de kamer, maar was hij ook stevig genoeg om op te hangen? Zou de muur het houden? Fair enough. 

ophangen babywoods wandcommode

Onze keuze


Onze babykamer is best klein, dus een ‘gewone’ commode zou ontzettend veel ruimte in beslag nemen. Daarom is deze opklapbare wandcommode perfect. Je hangt hem op aan de wand, op de gewenste hoogte, en kunt hem vervolgens weer opklappen zodat je meer ruimte creëert. Wij hebben gekozen voor de wandcommode medium met cognac handgreep

 

Groetjes!

Miss brown  

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer