0

Je winkelwagen is leeg

Wandcommode Aankleedkussenhoes handgemaakt | Babywoods.nl

oktober 04, 2019 2 Leestijd

 handgemaakte aankleedkussenhoezen van BabywoodsJa, ik snap het helemaal. Je wilt ook wat moois om de aankleedkussenhoes hebben. Deze styling is ook een heel belangrijk onderdeel van je babykamer.

Waar ik tijdens de inrichting van mijn babykamer tegenaan liep is dat er zo weinig aanbod is in aankleedkussenhoezen. Je loopt al snel naar de Hema. Maar eindigt dan met een hoes die dan net niet bij je inrichting van je babykamer past. Of ze kosten echt heel veel geld, en ja je hebt er wel een stuk of 4 nodig om niet elke dag een wasje te hoeven draaien.

Daarom heb ik Oma gevraagd om hoezen te naaien. En op zoek gegaan naar mooie stofjes die passen in de babykamer van mij. Ja, een mooie aankleedkussenhoes is echt een pareltje in je kamertje. En helemaal als hij zelf ontworpen is en Oma deze zelf naait. Dat is echte baby liefde.

Wat ik erg mooi vind in een babykamer is wafelkatoen. Ik ben er echt helemaal gek op. Vooral de kleuren en stoffen van Koeka. Met deze inspiratie heb ik de aankleedkussenhoezen van wafelkatoen ontworpen. In een mooie beige of groene kleur, voor als je het geslacht van je kindje nog als verrassing hebt . En natuurlijk de mooie licht rose en licht blauwe kleur. Deze zijn mooi effen, heerlijk zacht en blijven erg mooi in de was. Je kunt ze gewoon op 60 graden wassen als ze erg vies zijn.

Dan heb ik ook wat leuk andere stofjes uitgekozen. Ik moet zeggen dat ik echt in mijn nopjes ben van de Pelikaan Stof. Is er in rose-groen voor de meisjes en grijs-groen voor de jongens. Maar natuurlijk heb ik ook gedacht aan de moeders die een echt Nordic design in hun babykamer hebben. Daarvoor heb ik de zwart witte ontworpen met Cactus design. Deze aankleedkussenhoezen zijn ook handgemaakt en van het merk  Sweet Carolyne. Ze maken de commode helemaal compleet.

Handgemaakt en een geheel exclusief ontwerp en materiaal.  Deze duurzame stoffen zijn ook zachter van structuur, het ademt beter, maar het ligt ook lekkerder. Deze materialen zijn juist voor baby’s erg fijn omdat hun immuunsysteem nog niet volgroeit is. Ze zijn daarom ook gevoeliger voor allergieën en eczeem. Baby’s met een allergie verdragen organisch katoen beter. 

Door de zachte Jersey stof van de hoes voelt verschonen heel comfortabel aan voor het kindje. De hoes is gemakkelijk om het kussen aan te brengen. Is de aankleedkussenhoes vies geworden dan kun je deze ook weer gemakkelijk afnemen en wassen op 60 graden.

Heb je er al zin in? Bestel de aankleedkussenhoes hier in de webshop. En wens je natuurlijk veel aankleed plezier.

 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer