Babywoods, de wandcommode specialist van nederland!

0

Je winkelwagen is leeg

Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

april 28, 2021 2 Leestijd

 Wandcommode schittert in de eerste aflevering van Petit Chateau

De zussen doen zelf de interieurstyling

In navolging van Martien Meiland, die al opdook in programma's alsCash or Trash enWie van de 3, verkennen dochters van Martien Maxime en Montana Meiland nu ook het gebied buitenChateau Meiland voor een eigen programma:  Petit Chateau. In dit programma restylen ze babykamers voor zwangere vrouwen. Het programma is te zien vanaf donderdag 6 mei te zien op SBS6.

Nieuwe Babykamer

Maxime en Montana zijn zeker nu, bekende gezichten. Heel leuk is ook hun oog voor stijl. Ze gaan in  Petit Chateau langs bij jonge gezinnen die een baby verwachten. Deze gezinnen zijn door omstandigheden niet in staat de babykamer op tijd in te richten. De dames weten echter in een handomdraai de babykamer om te toveren tot een waar paleis. Ze laten dromen uitkomen door een 'babychateau' te creëren. Hoe leuk is dat! De stijl van de zussen verschillen namelijk enorm. Maximes smaak is klassiek, terwijl Montana juist meer houdt van modern. Toch gaan ze samen themakamers maken: van een voetbalkamer tot een boomhutparadijs. Alles is mogelijk!


Als Verrassing

Uiteraard gebeurt dit alles weer met de Meiland-formule: met veel creativiteit, een behoorlijke hoeveelheid overmoed en lef. Maar natuurlijk ook met de de juiste contacten en vernieuwende producten als de wandcommode van Babywoods.  

De commode compleet in de babykamer gestyled en te zien in de eerste aflevering van  Petit Chateau van de meiden van Meiland. 

" Het motto van Maxime en Montana: niets is te gek, alles kan en maak je dromen waar." 

Ze hebben bovendien nog een verrassing in petto voor de familie: ook de kinderkamer(s) van de broertjes en zusjes worden aangepakt. Er ontstaan prachtige themakamers waar het gezin alleen maar van kunnen dromen.

“De zussen benaderde Babywoods omdat wij een maatschappelijke bedrijfsvoering hebben en vonden het compacte ontwerp stijlvol en ideaal.” 

 

Bekijk dus elke donderdag de Heiloose wandcommode in de gestylde droomkamer in Petit Chateau om 20.30 op SBS6. Laat je inspireren voor je kleine babykamer.