Wegens drukte kan de verzendtijd van uw bestelling langer duren.

0

Je winkelwagen is leeg

Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

april 28, 2021 2 Leestijd

 Wandcommode schittert in de eerste aflevering van Petit Chateau

De zussen doen zelf de interieurstyling

In navolging van Martien Meiland, die al opdook in programma's alsCash or Trash enWie van de 3, verkennen dochters van Martien Maxime en Montana Meiland nu ook het gebied buitenChateau Meiland voor een eigen programma:  Petit Chateau. In dit programma restylen ze babykamers voor zwangere vrouwen. Het programma is te zien vanaf donderdag 6 mei te zien op SBS6.

Nieuwe Babykamer

Maxime en Montana zijn zeker nu, bekende gezichten. Heel leuk is ook hun oog voor stijl. Ze gaan in  Petit Chateau langs bij jonge gezinnen die een baby verwachten. Deze gezinnen zijn door omstandigheden niet in staat de babykamer op tijd in te richten. De dames weten echter in een handomdraai de babykamer om te toveren tot een waar paleis. Ze laten dromen uitkomen door een 'babychateau' te creëren. Hoe leuk is dat! De stijl van de zussen verschillen namelijk enorm. Maximes smaak is klassiek, terwijl Montana juist meer houdt van modern. Toch gaan ze samen themakamers maken: van een voetbalkamer tot een boomhutparadijs. Alles is mogelijk!


Als Verrassing

Uiteraard gebeurt dit alles weer met de Meiland-formule: met veel creativiteit, een behoorlijke hoeveelheid overmoed en lef. Maar natuurlijk ook met de de juiste contacten en vernieuwende producten als de wandcommode van Babywoods.  

De commode compleet in de babykamer gestyled en te zien in de eerste aflevering van  Petit Chateau van de meiden van Meiland. 

" Het motto van Maxime en Montana: niets is te gek, alles kan en maak je dromen waar." 

Ze hebben bovendien nog een verrassing in petto voor de familie: ook de kinderkamer(s) van de broertjes en zusjes worden aangepakt. Er ontstaan prachtige themakamers waar het gezin alleen maar van kunnen dromen.

“De zussen benaderde Babywoods omdat wij een maatschappelijke bedrijfsvoering hebben en vonden het compacte ontwerp stijlvol en ideaal.” 

 

Bekijk dus elke donderdag de Heiloose wandcommode in de gestylde droomkamer in Petit Chateau om 20.30 op SBS6. Laat je inspireren voor je kleine babykamer. 

 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer