0

Je winkelwagen is leeg

De 5 wandcommode voordelen

november 27, 2019 2 Leestijd

 Lees hier de 5 wandcommode voordelen van Babywoods

1. Bespaar kostbare ruimte

De commode hang je aan de wand en is opklapbaar. Hierdoor creëer je meer bewegingsvrijheid in je babykamer. En lijkt de kamer optisch groter. Heb je een schuine wand je je kamer? Dan is de wandcommode de ideale oplossing. De babywoods wandcommode heeft heb al vele moeders blij gemaakt met de zelfontworpen wandcommode.

2. Mijn eerste kinderbureau

Het mooie van de wandcommode is dat deze na de luiertijd ook nog te gebruiken is als kinderbureau. Is je baby uit de luiers?  Dan monteer je de commode op een lager punt aan de muur, en hop je hebt een kinderbureau . Dit maakt de babywoods wandcommode multifunctioneel.

3. Moeder & kindvriendelijk

Een pasgeborene kan nog niet ver kijken. Meestal niet verder dan je onderkant van je elleboog. Dus als je je baby vasthoud, kan je baby net jouw gezicht, of de contouren ervan zien. Bevestig de commode op persoonlijke hoogte. Dat is dus iets lager dan de onderkant van je ellebogen. Dan kan je baby, voornamelijk in het begin, je  blijven volgen. Het kindje kan je goed in het oog houden als je hem aankleed of verschoond.  En zal dit erg fijn vinden en daarom eerder lachen dan huilen. De commode is daarom erg geschikt voor pasgeborene. Zoals de natuur je baby ontworpen heeft, hebben wij de wandcommode daarop aangepast.

4. Duurzaam & handgemaakt

De commode is echt handwerk en van gecertificeerd snelgroeiend hout gemaakt. Daarnaast is er een productproces ontwikkelt waarbij er minaal houtverlies ontstaat. Met slimme zaagschema’s en goede materiaalplanning en minimale transport. Ook draagt de wandcommode van babywoods bij aan de Nederlandse maatschappij. Wij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De commodes worden in een Nederlands houtbewerking atelier

gemaakt waar alle mensen onder begeleiding werken. Het maken van de wandcommode is een zinvolle dagbesteding. Dit wordt gedaan onder begeleiding van vakmensen. Gezien deze factoren in de materiaal keuze, het ontwerp en de ontwikkeling van het product is deze wandcommode cradle to cradle ofwel duurzaam te noemen. Zo is elke wandcommode uniek, en speciaal voor jou gemaakt.

5. Ergonomisch verantwoord

Deze commode wordt aangeraden door erkende bekkenbodem fysiotherapeuten. De inklapbare commode is perfect voor moeders die net bevallen zijn. Doordat je de commode op gewenste hoogte aan de wand kunt bevestigen. En ja het goede nieuws is dat dit rugklachten voorkomt. Heb jij wellicht last van bekkeninstabiliteit? Ben jij op je tenen of gebukt je baby aan het verschonen? Ben je lang, of heb je korte benen? Dan is deze commode echt ideaal.


Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer