0

Je winkelwagen is leeg

Gestylde babykamer als verjaardagscadeau

november 13, 2019 1 Leestijd

Wandcommode als verjaardagscadeau voor zwangere vrouw

Hebben jullie dat ook altijd. Dat je niet weet wat je wil hebben voor je verjaardag? Zeker niet als je zwanger bent. Nou, hierbij een leuk ideetje. Afgelopen week kreeg ik een heel leuke aanvraag. Dit wil ik graag even met jullie delen. Inspiratie voor een kleine baby kamer.

Een lieve man heeft voor zijn vrouw een kinderkamer cadeau gegeven. Nee, hij is niet alleen zelf aan de slag gegaan. Hij heeft hierbij professionele hulp ingeschakeld. De styliste is met zorg uitgekozen. Want de style moet natuurlijk wel kloppen met de wensen van de aanstaande moeder. 

Deze aanstaande papa heeft gekozen voor Evelien Olifiers eigenaresse van Lab.138.Hoe gaat zij te werk? Na een uitgebreide kennismakingsgesprek bepaald zij het interieur dat bij je past.

Aan de hand van dit gesprek maakt ze een moodboard met ideeën wordt er een vervolg afspraak ingepland om u een duidelijk beeld te geven van hoe de inrichting er uit zal gaan zien. Op basis van deze keuze wordt het budget bepaald en aan de hand van het budget wordt de uitvoering & opleveringsdatum gesteld.

Nou dat moodbord was natuurlijk al gemaakt in week 1 van de zwangerschap. We pinnen er lekker op los. Maar het dan ook echt uitvoeren wordt naar mate de zwangerschap vordert een steeds grotere uitdaging.

Bekijk hier het resultaat van de “ Little baby boys room” . Het was een leuke uitdaging om in een kleine ruimte deze gezellige babykamer te maken ! “ Dit keer heeft zij een wandcommode in een babykamer ingetekend.

 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer