0

Je winkelwagen is leeg

Give- Away op het "In de Wolken Festival"

oktober 16, 2019 1 Leestijd

In de wolken festival give-away babywoods wandcommode

Op 17, 18 en 19 oktober is het In de Wolken Festival in de Expo Haarlemmermeer. Wij hebben een speciale festival korting en commode  Give Away. 

In de wolken festival

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op het in de wolken festival. Samen met nog 130 andere babymerken. Waarvan er 37 net als Babywoods duurzaam zijn. 

De expo geeft leuke masterclasses over borstvoeding en hoe je op vakantie kunt gaan met je baby. Maar ook hoe je kunt spelen met je baby, en babymassage. Na al die leuke winkeltjes en masterclasses kun je uit puffen bij de heerlijke foodtrucks en koffiehoekjes. 

Dan is het tijd voor een schoon pakje voor je kindje. En het inde wolken festival heeft ook hieraan gedacht. Er staan twee containers waar je je kindje op kan verschonen en opfrissen. Dit kan op de wandcommodes van Babywoods standnummer 87. Je kunt alle modellen rustig uitproberen. De modellen hangen op verschillende hoogtes zodat je het verschil in hoogte kunt ervaren.

Kom gerust langs en schrijf je in voor de give-away. Je kunt een wandcommode medium met coating en greep winnen. Op zaterdag 19 oktober 16.00 uur zullen we live gaan op Facebook en een lootje trekken. Je kunt je ook online inschrijven om kans te maken op de wandcommode. 

Praktische informatie In de Wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt plaats van 17 t/m 19 oktober in de Expo Haarlemmermeer.

De openingstijden zijn:
Donderdag 17 oktober van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 oktober van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober van 10.00-18.00 uur

Meer informatie lees je op de website van het In de Wolken Festival

0
Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer