Je eerste Moederdag 2021 

maart 21, 2021 3 Lees tijd

Je eerste Moederdag 2021 De moederdag datum van 2021 is zondag 9 mei. Wat voor een wensen heb jij dit jaar voor moederdag? Wordt dit je eerste moederdag? Ik help je graag op weg. Hier wat tips

om van deze dag een huiselijk feestje te maken. Leuke activiteiten, knutselinspiratie em acties. Lees snel verder. 

Verrassingsontbijt 

Start de dag met een verrassingsontbijt. je kunt natuurlijk zo een ontbijtje bestellen om de lokale ondernemer te steunen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Denk hierbij aan de Danarol die je zelf met je kindjes kunt maken. Natuurlijk kan een vers geperst sapje jus-d'orange niet ontbreken voor de nodige vitamines. Vindt hier ook leukerecepten, Denk dan aan toast met aardbeien met brie. Het water staat me al in de mond! Ben je zwanger? Geef dan even goed je voorkeuren door. Die kunnen soms afwijken van jouw normale smaak concept. 

Originele Moederdag activiteiten 

Wat leuk is om te doen is een speurtocht met je kinderen door de natuur. Op zoek naar vogels en andere elementen uit het bos wat je tegen kunt komen. Op de website van natuurmonumenten vindt je uitgezette natuur tochten voor kinderen. Op Pinterest vind je deze a4 formaat speurtochten die je in elk bos kunt doen. Heb je een baby op moederdag in je armen, dan kun je misschien deze speurtocht samen met papa doen.
Een tweede tip is om de bollenvelden te bekijken in de regio. Dat is een buitenactiviteit, en er zijn bollenvelden genoeg in ons land. 

Iets leuks voor Moederdag knutselen 

Kinderen die bij de opvang zitten zullen vaak voor moederdag wat voor je knutselen. Geef je kind de mogelijkheid om dit te geven op moederdag. Ik zelf ben erachter gekomen dat mijn peuter niet kon wachten met het geven van het knutselwerkje, en dat dit altijd direct werd overhandigd. Toch is het voor je kind wel leuk op de speciale moederdag ook echt wat te kunnen overhandigen. Mijn voorstel was dan altijd om het nog even voor me te verstoppen. En dan afspreken dat ik het nog niet gezien had. Thuis kun je natuurlijk ook een leuk schilderijtje verven voor de Oma’s. Of als je kindje wat ouder is een leuk gedichtje maken voor moederdag. 

Moederdag bloemen

Zeg het met bloemen, zeker op moederdag. Rond mei kun je de eerste pioenrozen alweer kopen, daar kan je lang van genieten en zijn super mooi en in verschillende kleuren te verkrijgen. Vooral de pioenrozen met de zalmkleur zijn prachtig. Natuurlijk zijn er ook veel andere voorjaarsbloemen te verkrijgen zoals ranonkels, anemonen en tulpen. Deze bloemen zijn mooi en blijven lang mooi in de vaas. Wat in deze tijd erg de trend is zijn droogbloemen of zelfs gedroogde bloemen. Je kunthier wat inspiratie opdoen voorafgaand aan je bezoek aan de bloemenwinkel. 

Moederdag actie

Er zijn veel winkels die rond de moederdag periode een actie hebben. ookBabywoods heeft in de week van 1 t/m 9 mei een actie lopen. In deze week kun je genieten van diverse leuke acties en kortingen op de wandcommodes en aankleedkussenhoezen. Zo kun je relatief goedkoop een mooie moederdag cadeautje kiezen. 


Moederdag cadeau idee

Het jij al een moederdag cadeau idee? Heb jij al inspiratie voor leuk moeder cadeautjes? Voor de eerste moederdag is het heel leuk om een moederdag armband geven. Dit is een moeder-kind armbandje die hetzelfde zijn. Je kunt hiervoor bij dezeMAIAJewelsterecht. Een wat duurder cadeau kan bijvoorbeeld een fotoshoot zijn van jullie gezin. Dat doet het altijd goed. 


Als het goed is heb je nu een volledig ingevulde moederdag voor jezelf klaarliggen. Vol met de leukste cadeautips, activiteiten, bloemen en acties. Ik weet zeker dat deze moederdag niet meer stuk kan! _


Hi hallo daar, ik ben Melanie van Hagen, moeder van 2 jonge kinderen, een mac en thee fanaat. Die altijd in is voor een leuk gesprek. Ik ben 3 jaar geleden Babywoods.nl begonnen en heb zelf de meubellijn met slimme wand oplossingen bedacht en ontworpen. Deze wandcommodes en kasten verkoop ik nu ongeveer 3 jaar via onze websitewww.babywoods.nl


_


Wil je meer blogs lezen dat kan klik dan hier!


_


Heb je nog leuke tips voor de moederdag vals aanvulling op dit blog, laat het me dan weten! Stuur me een mailtje naar melanie@babywoods.nl 


Ook te vinden in

Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau
Wandcommode schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

april 28, 2021 2 Lees tijd

In navolging van Martien Meiland, die al opdook in programma's als Cash or Trash en Wie van de 3, verkennen dochters van Martien Maxime en Montana Meiland nu ook het gebied buiten Chateau Meiland voor een eigen programma: Petit Chateau.

Lees meer
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf
5 tips voor de Inrichting van een kinderdagverblijf

maart 21, 2021 3 Lees tijd

Lees meer
Slimme oplossingen voor de kleine babykamer
Slimme oplossingen voor de kleine babykamer

maart 12, 2021 3 Lees tijd

Lees meer