0

Je winkelwagen is leeg

Vijf tips om de wandcommode gemakkelijk op te hangen

juli 01, 2022 2 Leestijd

Vijf tips om de wandcommode gemakkelijk op te hangen

 

De babykamer is met dit meubel al bijna af! De baby mag komen. Maar wat nu, hoe hang je hem op? Hier de vijf beste tips om hem op een veilige manier aan de muur te monteren.

Wat heb je nodig? De 4 meegeleverde pluggen, bouten en ringen., accuboor, stofzuiger, rolmaat en de aanstaande moeder en een paar extra handen.   

1. Kies een Stevige Muur

Kies een stevige muur uit waar de commode met hangen het liefst een draagmuur. Lees hier hoe je dat checkt.

2. Bepaal de hoogte

Bepaal de hoogte van de commode. Hier gaat het erom dat als je je baby op het aankleedkussen van de commode legt je ellebogen een hoek van 90 graden hebben. Maar hoe doe je dat? Ga met je rug tegen de muur staan en teken de onderkant van je ellebogen af. Ga dan 7 cm omlaag en dan heb je de lijn waar je de klep van de wandcommode wilt hebben. Teken twee lichte streepjes met potlood. Let wel op of je met je schoenen of blote voeten staat. Meten met schoenen met hakken is geen goed idee. Op deze manier sta je met een rechte rug achter de commode. Omdat je je baby vaak op deze plek neerlegt is het zeker van belang dat de commode op de juiste hoogte hangt.

3. Teken de boorgaten af

Teken de boorgaten af. Dit gaat het makkelijkste als je met zijn tweeën bent. Klap de wandcommode uit en mik de onderkant op de denkbeeldige lijn die je net gemaakt hebt. Teken nu de 4 boorgaten met potlood af.

4. Boor de gaten voor

Boor met een accuboor de gaten in de muur waar de pluggen in komen. Pas hierbij op  dat je geen leidingen raakt.en stop de pluggen erin. Een stofzuiger is wel handig ook om direct het boorstof op te zuigen. Gebruik de vier pluggen bouten en ringen die bij de commode geleverd zijn. Die zijn precies op maat waardoor het ophangen gemakkelijk gaat.

5: Hang de commode op

Gum de potloodstrepen van je muur. Doe de ring om de bout, en draai hem in de plug. Wel met de commode ertussen hé :) En doe dit 4 keer.

 

Vijf tips om de wandcommode gemakkelijk op te hangen

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan je wandcommode ! Als je de wandcommode eindelijk hebt opgehangen, laat het me dan weten als er nog iets in het bijzonder is dat aandacht nodig heeft. Ik kijk uit naar een video of foto op Instagram @babywoods_wandcommode

 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

januari 26, 2023 3 Leestijd

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Lees meer
Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

januari 23, 2023 1 Leestijd

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Lees meer
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode - Babywoods, Dé wandcommode specialist van Nederland!

De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

november 15, 2022 6 Leestijd

Waar moet je allemaal rekening mee houden voor het kiezen van ja commode voor je babykamer? Hier een lijstje met 10 tips om je op weg te helpen de juiste keuze te maken. 

Lees meer