Babywoods, the wall commode specialist in the Netherlands!

0

Your Cart is Empty

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

January 23, 2023 1 min read


 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat babywoods.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Wij zijn trots op dit keurmerk omdat het de betrouwbaarheid van Babywoods nogmaals benadrukt.

Het blijft niet bij goedkeuring. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continu de betrouwbaarheid van haar leden bewaakt. Zo kunnen consumenten er terecht om te klagen en kunnen ze aangesloten webwinkels (openbaar) beoordelen.

Daarom heb je als consument meer vertrouwen in een webwinkel die dit keurmerk draagt.

Stichting WebwinkelKeur staat als onafhankelijke derde partij garant voor de authenticiteit van klantbeoordelingen en de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom nog een reden om bij babywoods.nl te kopen.

 

Ons team is trots op de hercertificering! Wij blijven dit elk jaar weer doen om onze algemene voorwaarden up to date te houden. 

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

January 26, 2023 3 min read

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Read More
babaywoods wandcommode webswinkelkeur

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

January 23, 2023 1 min read

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Read More
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

The 10 best tips for choosing the right changing table

November 15, 2022 7 min read

My company was founded during my first maternity week. In 2016 I gave birth to my son, because of my delivery I suffered from pelvic instability where I was advised to walk as few stairs as possible. Joost, my husband, made the first model wall changing table as a maternity gift and hung it on the toilet so that I did not have to walk upstairs to change our son.

He received plenty of compliments from maternity care and midwives. They also told me that there may be more parents interested in this handy product

Read More