Babywoods, the wall commode specialist in the Netherlands!

0

Your Cart is Empty

De Meilandjes serie Petit Chateau kiest voor de Babywoods wandcommode 

November 10, 2022 2 min read

 

In de eerste aflevering klussen de zussen Maxime en Montana Meiland een Petit Chateau voor niet één, maar twee baby's! .De dames van meiland hebben gevoel voor stijl en toveren in hun programma Petit Chateau babykamers om tot ware droompaleisjes. De eerste babykamer had de uitdaging dat het niet heel veel ruimte betrof. Hun oog is daarom gevallen op de compacte wandcommode oplossing van Babywoods. 

Petit_Chateau_Meiland

Bij Lisanne en Ricardo en de 3 jarige Xavi is het een drukke bedoening. Er is een tweeling op komst. Na een jaar vol ziekte, financiële tegenslag en de zorg voor hun jonge zoontje, komt de babykamer maar niet af. Dus schieten de meilandjes te hulp. 

petit_chateau_meiland_ lisanne_ricardo

 

Lisanne en Ricardo hebben elkaar 7 jaar geleden leren kennen. Ze speelde beide trompet en zo is de liede tussen het stel ontstaan. Lisanne heeft de afgelopen jaar chemotherapie doorstaan voor de behandeling van borstkanker. Dit brengt je lichaam in de overgang. Wonderlijk genoeg is Lisanne toch zwanger geraakt. Al was de kans eigelijk heel erg klein. Zelf de artsen stonden versteld van dit wonder. Niet van èèn kindje maar van een tweeling. Het zijn twee meisjes. 


Petit Chateau een waar droompaleis met wandcommode

Heel stoer van dit koppel dat zij de meilandjes hun gang laten gaan bij het ontwerp van de babykamer. De meiden kiezen voor een rustige wand en een felle wand. Er komen twee bedjes met torentjes eromheen. Zie keizen niet voor behang maar een muurschildering. De schildering met de Unicorn daar viel gelijk het oog op. Hoe leuk! Ze zijn hiervoor naar  kunstenares KiKi  geweest in Amsterdam Noord.  

Maar Meeid wat vinden ze de wandcommode handig. “ De wandcommode  is zo makkelijk omdat hij opklapbaar is en daardoor ruimte bespaard “ alldus Maxime Meiland. En zeker voor een babykamer waar je eigenlijk ruimte tekort komt is dit echt een goede oplossing. De hebben gekozen voor dewandcommode medium van Babywoods.

Petit_Chateau_Meiland_commode

Meilandjes op bezoek in het houtatelier van Babywoods 

Ik werd gebeld door Maxime, zij wilde echt heel graag komen filmen in het houtatelier waar de commodes gemaakt worden. Dit kon ik echter niet regelen. De mensen op de werkvloer konden niet gefilmd worden ivm de privacy van de patienten. 

“ De Meilandjes wilde heel graag in het houtatelier komen filmen maar dit was helaas niet mogelijk om de privacy van de cliënten te waarborgen. “ 


Dit was heel erg jammer, maar de patient staat voorop in ons houtatelier. Het zijn mensen die als dagbesteding in het houtatelier werkzaamheden verrichten. Ter ondersteuning van de behandeling. 

Heb je de aflevering gemist?  Dan kun je hemhier opnieuw bekijken.
Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

Professionele Wandcommode voor Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal Kinderopvang en Crèche

January 26, 2023 3 min read

Binnen de professionele kinderopvang is de inrichting van een verschoonplek een van de belangrijkste aspecten van de werkplek. Veel baby’s, peuters en kleuters worden in de loop van de dag, meerdere malen en vaak door verschillende verzorg(st)ers verschoond. Daarom staan veiligheid en ergonomie voorop. Uiteraard is de hygiëne ook een heel belangrijk punt. 
Read More
babaywoods wandcommode webswinkelkeur

Babywoods.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

January 23, 2023 1 min read

 Ook in  2023 is  babywoods.nl opnieuw door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. 
Read More
De 10 beste tips voor het kiezen van een juiste commode

The 10 best tips for choosing the right changing table

November 15, 2022 7 min read

My company was founded during my first maternity week. In 2016 I gave birth to my son, because of my delivery I suffered from pelvic instability where I was advised to walk as few stairs as possible. Joost, my husband, made the first model wall changing table as a maternity gift and hung it on the toilet so that I did not have to walk upstairs to change our son.

He received plenty of compliments from maternity care and midwives. They also told me that there may be more parents interested in this handy product

Read More